La biblioteca solsonina convoca les famílies a un taller de poesia

L'activitat, d’inscripció gratuïta, es durà a terme el divendres 31 de març

La biblioteca Carles Morató de Solsona acostarà la poesia als infants

La biblioteca Carles Morató de Solsona acostarà la poesia als infants / AJ. SOLSONA

Redacció

Diuen que la poesia, com la música, ajuda a domesticar les feres. Aquest és el repte que es planteja en el taller de poesia que la biblioteca Carles Morató organitza divendres vinent, dia 31, a 2/4 de 6 de la tarda per a famílies amb infants a partir de 4 anys. És una proposta gratuïta amb inscripció prèvia.

Després de l’èxit de l’activitat el 2019 en el marc del Mes de la poesia, la biblioteca solsonina torna a organitzar l'activitat titulada Paraules per a domesticar les feres, inspirada i adaptada dels laboratoris de lectura de la biblioteca Roca Umbert de Granollers.

La proposta consta de tres parts: en la primera caldrà endreçar unes poesies, que a la vegada són endevinalles, i localitzar els animals que s’hi amaguen; en una segona part de lectura, es descobriran contes on apareixen els animals i, finalment, en una part més creativa, els participants podran construir el seu propi animal amb material reciclat. Les famílies que estiguin interessades a trobar aquestes bèsties entremaliades per endreçar-les i tornar-les al seu lloc poden inscriure’s a la biblioteca.