La biblioteca solsonina convoca el vuitè concurs de punts de llibre

La proposta guanyadora s’editarà com a obsequi d’aniversari de l’equipament i es premiarà amb una subscripció d’un any a una revista

La biblioteca solsonina convoca el vuitè concurs de punts de llibre

La biblioteca solsonina convoca el vuitè concurs de punts de llibre / AJ. SOLSONA

Redacció

El juny la biblioteca solsonina bufarà vuit espelmes. Per aquest motiu, com fa cada any, editarà un nou punt de llibre dissenyat per un infant de la ciutat. Per això, juntament amb el Pla Educatiu d’Entorn, convoca el vuitè Concurs de punts de llibre de la Biblioteca Carles Morató, adreçat a l’alumnat de primer i segon de primària de la ciutat.

A banda dels cursos dels participants, que solen variar cada any, les bases de la convocatòria es mantenen iguals que les de les edicions anteriors: es demana plasmar en una frase o un text molt breu què inspira la biblioteca o què és allò que agrada de l’equipament i acompanyar-ho d’un dibuix amb tècnica lliure. El treball s’ha de presentar en una cartolina de 6 per 21 centímetres, amb el dibuix en una cara i la frase i les dades de contacte de l’autor/a en l’altra. La proposta guanyadora, a més de publicar-se i distribuir-se a partir del juny des de la biblioteca, es premiarà amb la subscripció a una revista per un any.

El termini per lliurar els treballs es tancarà el 3 de juny físicament a la biblioteca Carles Morató, o bé en format digital per correu electrònic a biblioteca.solsona@ajsolsona.cat. El jurat, integrat per representants d’aquest servei municipal, el Pla Educatiu d’Entorn i la regidora de Cultura, valorarà l’originalitat del contingut tant gràfic com escrit. El seu veredicte es comunicarà el 6 de juny i tots els punts de llibre s’exposaran a la biblioteca i a les xarxes socials. L’any passat la proposta seleccionada va ser la de Roc Albets i Subirà, de 10 anys, amb la frase “Biblioteca, un lloc màgic”.