L’Oficina Comarcal de Transició Energètica, en col·laboració amb l’emissora de ràdio Solsona FM, organitza un concurs per les xarxes socials titulatTardor de mobilitat sostenible, en el marc de la setmana europea de la mobilitat sostenible.

El concurs té l’objectiu de conscienciar sobre els beneficis de la mobilitat sostenible des d’un punt de vista mediambiental i econòmic. Les persones interessades hi podran participar a través de les xarxes socials Instagram i Twitter, i ho podran fer fins el darrer dia de novembre.

Bases del concurs

Per tal de participar en aquest concurs, heu de publicar els vostres vídeos, àudios, textos o imatges amb les vostres propostes sobre mobilitat sostenible a les xarxes socials Instagram o Twitter, indistintament. Valdrà qualsevol aportació en relació a la mobilitat: bons hàbits, mesures, consells, propostes, etc.

En tant que publiquin dades o mesures recopilades per veïns i veïnes del Solsonès en relació amb la seva mobilitat (per exemple, consums d’energia o combustible en diferents modus de conducció), s’estarà contribuint a fer ciència popular. 

El contingut pot ser en format escrit, àudio, imatge o gravació. En el cas dels vídeos o gravacions, hauran de tenir una durada màxima de dos minuts. Es valoraran les aportacions que donin dades o informacions útils o que aportin nous punts de vista sobre la mobilitat sostenible. Les aportacions a valorar es faran des del dia de l’anunci del concurs fins el 30 de novembre del 2023. El premi es lliurarà a mitjans de desembre, un cop valorades el conjunt d'aportacions.