Mor un nen de quatre anys per una caiguda en un parc infantil a Mollet del Vallès

L'Ajuntament lamenta la tragèdia i assegura que el lloc havia passat els controls corresponents

La plaça de Federica Montseny de Mollet del Vallès

La plaça de Federica Montseny de Mollet del Vallès / GSV

ACN

Un nen de quatre anys ha mort arran de les seqüeles d'una caiguda en un parc infantil de Mollet del Vallès, segons ha avançat 'El Caso' i ha confirmat l'ACN. Els fets van passar el 24 de maig en una àrea de jocs del barri de Can Borrell, a la plaça de Federica Montseny. El nen es va enfilar a la teulada d'una caseta de fusta i va caure pel cantó oposat, donant-se un fort cop al cap. El Sistema d'Emergències Mèdiques el va traslladar a l’hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on va estar ingressat dues setmanes. Divendres de la setmana passada va empitjorar i va morir. L'Ajuntament lamenta la tragèdia, i assegura que el conjunt de jocs infantils de la ciutat han estat sotmesos a anàlisis i control d'adequació.

Fonts de l'Ajuntament han detallat a l'ACN que tots els jocs infantils de la ciutat son inspeccionats i avaluats setmanalment. "Dins el marc d’aquestes feines de conservació i manteniment, la caseta on es va produir l'accident no presentava cap desperfecte", destaquen.

"Tota la ciutat i aquest Ajuntament s'uneixen a dolor y la consternació per la pèrdua del nen", afegeixen, tot trassladant el suport a la família i persones estimades de l'infant.