Dos morts en la topada entre un cotxe dels Mossos i una moto a Tortosa

Una de les víctimes va caure al riu i els Bombers van localitzar el cos a uns 400 metres del lloc del sinistre

Moren els dos ocupants d'una motocicleta en un accident a la C-42 a Tortosa i recuperen un dels cossos del riu Ebre

Redacció

ACN

Dues persones van morir en un accident de trànsit aquest dilluns a la nit al punt quilomètric 12,5 de la C-42, a l'alçada del Pont del Mil·lenari de Tortosa, segons han informat els Bombers de la Generalitat. En l'accident s'hi van veure implicats una patrulla dels Mossos d'Esquadra i una motocicleta amb dos ocupants. Les dues víctimes mortals són les de la motocicleta. El cos d'una d'elles es va localitzar a la via però la segona va caure al riu Ebre.

La dotació, que portava enceses les llums prioritàries, es desplaçava al nucli de Jesús per la carretera C-42, creuant el riu Ebre. A mitjan pont, el vehicle hauria impactat contra el ciclomotor, que segons diverses fonts circulava sense les llums enceses, un extrem que haurà de confirmar la investigació oberta per la policia local de Tortosa. Les víctimes són dos homes, de 22 i 41 anys, veïns de Roquetes (Baix Ebre). Aquest últim va caure al riu.

Un total de 13 dotacions de Bombers van iniciar un dispositiu de recerca del cos i cap a les 2.52 hores una de les embarcacions el va localitzar dins de l'Ebre, a uns 400 metres del pont des d'on hauria caigut l'accidentat. Un submarinista del GRAE ha fet una immersió per recuperar el cos i fer l'extracció.

Els Bombers van rebre l'avís del sinistre a les 23.56 hores d'aquest dilluns. En el dispositiu hi han participat vehicles d'Amposta amb planxes de rescat, els submarinistes del GRAE, el Grup Caní de Recerca amb gossos de venteig i vehicles lleugers de coordinació i comandament.

Es va iniciar una primera recerca en una àrea estimada d'uns 3,9 quilòmetres, entre el Pont del Mil·lenari i l'Illa de Bous. Des de les embarcacions es van establir sectors de recerca al centre del riu i als dos marges i també es buscava per terra, als marges.

En un primer moment es va fer una recerca intensiva i ràpida per la zona de caiguda des del pont. Després es va iniciar una recerca extensiva fins a l'Illa de Vinallop amb les embarcacions i intensiva pel marge esquerre aigües avall amb planxes de rescat.

A les 2.52 hores una de les embarcacions ha localitzat el cos dins del riu, a uns 400 metres del pont.

Fins al lloc s'hi han desplaçat dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local, que és qui instrueix el cas de l'accident, i efectius dels Mossos d’Esquadra.