Nokia ha presentat un nou terminal de la seva gamma Asha. El nou smartphone està previst que estigui disponible a partir d'aquest mateix trimestre. El seu preu serà d'uns 72 dòlars (taxes no incloses) als Estats Units, encara que a Europa es vendrà aproximadament a 79 euros.

El nou Asha 210 incorpora un teclat físic QWERTY i un botó d'accés directe a l'aplicació Whatsapp, el que fa que aquest terminal sigui un dispositiu ideal per mantenir l'usuari connectat amb els seus amics i contactes.

A principis d'aquesta setmana la companyia finlandesa publicava al seu bloc oficial una imatge sobre alguns detalls d'un nou terminal que veuria la llum aquest mateix dimecres. A la imatge s'apreciava que la finlandesa tenia entre mans un nou 'smartphone' amb teclat físic i tot apuntava que es tractava d'un nou membre per a la família Asha.

Les suposicions no s'equivocaven ja que Nokia ha anunciat el seu nou dispositiu Asha 210 dissenyat perquè l'experiència de l'usuari sigui més social a un preu assequible.