El Samsung Galaxy S6 ja es pot adquirir a Espanya. Samsung Electronics ha posat a la venda aquest divendres en 20 països, inclòs el territori espanyol, el Samsung Galaxy S6 i la seva versió Edge amb l'objectiu de plantar cara a l'iPhone 6 i recuperar el terreny perdut al mercat mundial dels "smartphones".

Després de la seva presentació, Corea del Sud, seu del gegant tecnològic, ha estat el primer país on els dispositius Samsung Galaxy S6 han arribat a les botigues. Ha estat a Seül i altres ciutats sud-coreanes, on el nou smartphone ha aconseguit congregar a milers d'usuaris, que han mostrat en general reaccions més entusiastes que l'any passat amb el Samsung Galaxy S5.

Una representant de Samsung va assegurar a Efe a la capital sud-coreana que tant la resposta del públic com les reserves prèvies de terminals mereixen una valoració "positiva".

El preu del Samsung Galaxy S6 més bàsic de 32 GB a Corea del Sud és de 858.000 wones (740 euros), mentre la versió Edge costa 979.000 wones (844 euros).

A Espanya els preus del Samsung *Galaxy S6 oscil·len entre els 699 i els 899 euros en el model pla i entre els 849 i els 1.049 euros en el de pantalla corbada.