20 de abril de 2015
20.04.2015

Un nou web recull 5.000 fotos històriques de Navarcles

Posarà a disposició dels internautes el fons de la Biblioteca Sant Valentí

23.04.2015 | 07:36
Un nou web recull 5.000 fotos històriques de Navarcles

La Memòria Digital de Navarcles, una plana web a través de la qual es podrà accedir a un fons de 5000 fotografies de Navarcles, cartells d´actes diversos i publicacions del municipi es presentarà a la sala d´actes de La Creueta Centre Cultural aquest dimecres 22 d´abril, a les 8 del vespre.

El web és una iniciativa de l´Ajuntament de Navarcles i la Biblioteca Sant Valentí que posen a disposició de tothom els fons locals de que disposa la biblioteca. Aquest fons s´anirà enriquint amb noves aportacions i amb la incorporació dels cartells d´activitats que es fan a Navarcles.

Les fotografies i cartells estan classificades en col.leccions i, de forma progressiva, s´hi anirà afegint informació proporcionada pels usuaris i per persones interessades en la catalogació del material.

Qualsevol persona es podrà descarregar les imatges en baixa resolució i si es volen en alta resolució s´haurà de demanar a la biblioteca.

Aquesta Memòria Digital de Navarcles complementa dos blogs on es recullen de forma sistemàtica notícies publicades a la premsa des del segle XIX fins el 1977 (amb 2.533 notícies de premsa) i notícies publicades a la premsa a partir de 1977 (amb 1.569 entrades especialment de notícies publicades a Regió7).

Des de la biblioteca es convida a tots els ciutadans que tinguin fotografies de Navarcles,cartells o programes a portar-los a la biblioteca on s´escanejaran i s´incorporaran a la memòria digital de Navarcles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema