Convertir-se en pare no és una tasca fàcil. De fet, és dur i complicat, sobretot els primers mesos. L'arribada d'un fill suposa un important canvi en la vida dels nous progenitors, als quals és habitual que se'ls acumuli la feina i sentin el pes de l'estrès i la responsabilitat sobre les seves esquenes.

Si ets un pare o una mare primerenca, has de saber que les noves tecnologies poden ajudar-te molt a fer-te la vida més fàcil en tot allò relacionat amb la cura del teu nadó. Encara que són múltiples els recursos tecnològics que es poden trobar, en aquestes línies et presentem cinc aplicacions que sens dubte et facilitaran la tasca de tenir cura del teu fill.

BABY TRACKER: Google Play | iTunes

Aquesta App t'ajudarà a fer un seguiment dels hàbits diaris del teu bebè, la seva alimentació, canvi de bolquers, hores de son i èxits en el seu desenvolupament, ideal per a mares i pares primerencs. Pots fer-la servir en sistemes operatius com iOS i Apple. Per Android trobaràs 'My Baby Today', molt semblant a Baby Tracker, que a més conté una llista de preguntes freqüents molt útils en els primers mesos del nadó.

MOM MAPS Google Play | iTunes

Parcs, museus, restaurants amb zones de joc? A 'Mom maps' trobaràs milers de plans a l'aire lliure per fer amb els teus fills, llocs propers a la teva ubicació per passar una estona divertida tu i els teus petits. A més, un cop hi hagis anat, pots fer fotos i donar consells útils per a la resta de pares.

MY SHOPI Google Play | iTunes

Quan ets pare o mare, anar al supermercat es pot convertir en un odissea. Per això, s'han dissenyat apps per facilitar aquesta tasca imprescindible per a tothom. 'My Shopi' compta amb una base de dades que conté més de 1.000 articles, amb els seus preus. Pots conèixer els productes més comprats, crear la teva pròpia llista i enviar-la per mail o sms.

SHOP SAVVY Google Play | iTunes

Si a més vols fer una compra estalviadora, 'Shop savvy' et permet fer un rastreig dels preus dels productes en diferents botigues, online i locals. Només amb el codi de barres podràs conèixer tota la informació, comparar i trobar allà on la teva compra pot ser més productiva.

COZY Google Play | iTunes

Aquesta aplicació gratuïta permet crear calendaris amb les dates més destacades, des d'aniversari fins a les cites mèdiques, apuntar tasques pendents, programar recordatoris i fer llistes de deures. Funciona com un diari familiar on fins i tot pots pujar fotos.