Dos estudiants catalans de 19 anys han creat una aplicació que té la funció de xarxa social de votacions. De manera molt senzilla i intuitiva es permet a l'usuari crear votacions públiques i privades, per llavors convidar als amics a respondre.

Aquesta aplicació no para de créixer, ja que soluciona casos pràctics als seus usuaris. Prendre una decisió complexa en grup es transforma en una operació fàcil. Ja no cal recorrer a apps de missatgeria. Normalment és difícil posar-se d'acord a través de missatges i la discussió sol allargar-se. Easymind soluciona aquest inconvenient creant una votació amb els amics per resoldre el conflicte. On menjem avui? Quina pel·lícula veiem al cinema? On anem aquesta nit?

També es pot utilitzar per intercanviar consells i opinions. Quines sabates em queden millor? Quin vestit us agrada més per aquesta nit? Easymind és una nova manera d'interactuar i prendre decisions que afecten al nostre colectiu més pròxim.

Easymind també permet crear votacions públiques, obertes a tothom, i fins i tot permet limitar qui les pot respondre i qui no.

Per a més informació, podeu consultar la web www.easymindapp.com o directament decarregar la App per començar a gaudir d'aquest nou producte amb segell català: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easymindcorporation.easymind&hl=ca.