La publicació d'un mapa interactiu a partir de les dades robades per pirates informàtics al web per a persones que volen tenir relacions extramatrimonials Ashley Madison ha permès conèixer que a Manresa hi ha 2.308 persones apuntades a aquest site, un 92% dels quals homes, mentre que a tot el Bages, la xifra és de 3.500 usuaris. Per a tranquil·litat dels afectats, el mapa no inclou la seva informació personal, tot i que qualsevol persona pot comprovar en aquest altre web si un correu electrònic forma part del llistat difosa pels hackers.

En total, Ashley Madison té usuaris repartits per 50.000 municipis d'arreu del món, segons l'empresa Tecnilógica, que n'ha fet el mapa Malfideleco. El Bages no n'és l'excepció i com era d'esperar pel seu padró, on més persones 'infidels' inscrites hi ha és, a part de la capital, a Sant Joan de Vilatorrada (220), Sant Vicenç de Castellet (163) i Sant Fruitós de Bages (118).

Sobta per la seva menor població que a municipis com Avinyó hi hagi 33 usuaris registrats, 21 a Follosa, 21 a Castellfollit del Boix i 11 a Santa Maria d'Oló (ara ja al Moianès).

També com a curiositat, Artés és l'únic poble del Bages on el percentatge d'homes inscrits respecte al de dones és inferior al 85% (un 84,2%). Fent càlculs, el mapa indica que utilitzen Ashley Madison 59 artesencs i 11 artesenques.

317 usuaris de Berga i 1.152 d'Igualada

Entre les altres comarques de la Catalunya central, destaca Igualada. Segons Malefico, a la capital de l'Anoia hi ha 1.152 persones que utilizen el web de cites per a infidels. A Martorell hi ha comptabilitzats 699 usuaris; 317 a Berga, 147 a Puigcerdà i 145 a Solsona, 65 a Gironella, 45 a Puig-reig, 27 a Avià, 25 a Bellver de Cerdanya, 21 a Alp, 17 a Organyà, i 12 a Casserres i Montmajor.

Cal dir que la xifra pot ser no exacte ja que és l'usuari que escull el municipi a l'hora de registrar-se i pot escolli, per exemple Manresa, tot i ser de Sant Joan de Vilatorrada.

Quan a les dades que van aconseguir robar els pirates informàtics, s'inclou els correus electrònics dels usuaris, els seus perfils amb l'altura i pes, les direccions postals i informació relativa a les transaccions efectuades amb targeta de crèdit.