El tancament progressiu de les pàgines web pirates que oferien la possibilitat de descarregar sèries i pel·lícules ha reduït sensiblement el recurs a aquest mercat negre, i molts usuaris que es mostraven reticents a utilitzar les plataformes de pagament que sí respecten els drets d'autor giren ara la mirada sobre aquestes.

A l'estat espanyol hi ha un grapat de pàgines amb una àmplia oferta de continguts, encara que para molts usuaris és limitada, ja que habitualment no ofereixen els últims capítols de les sèries americanes de moda.

Normalment, aquestes plataformes ofereixen tres tipus de servei: venda directa, lloguer per un temps limitat o subscripció mensual, semestral o anual. Aquestes són algunes d'elles:

Wuaki.tv

Aquesta plataforma, una de les més completes per veure pel·lícules en streaming, disposa d'un catàleg extens, sobretot pel que fa al cinema, ja que la seva oferta respecte a les sèries és més limitada. Té dues modalitats d'accés: lloguer o compra de pel·lícules i sèries o accés mitjançant tarifa plana. Aquesta última modalitat, denominada 'Selection', té un cost de 6,99 euros al mes.

Yomvi

Aquesta pàgina és un servei en 'streaming' de Canal Plus. El servei ofereix els continguts de Movistar+ sense horaris, incloent cinema o partits de futbol. Canal Plus l'ofereix gratis amb qualsevol dels seus paquets.

Atresplayer Videoclub

Aquesta plataforma és un videoclub digital per veure sèries i pel·lícules en lloguer o compra. L'usuari paga pel que consumeix, amb lloguers des de 0,99 euros, i estrenes per 3,99 euros, després d'uns tres o quatre mesos de l'estrena als cinemes.

Totalchannel

Aquest servei ofereix dos paquets de televisió de pagament, una per 9,99 euros al mes i una altra per 25. Encara que disposa de continguts d'entreteniment, prioritza la Lliga de Campions i l'Europa League.

Filmin

Aquest servei és potser la millor plataforma per trobar pel·lícules independents. Compta amb més de 8.000 títols, entre pel·lícules, curts i sèries. La subscripció va des dels 8 euros mensuals, 35 semestrals i 70 anuals del model Premium als 15, 60 i 110 del Premiun+.

Filmotech

Filmotech és una plataforma especialitzada en cinema espanyol. Compta amb dues modalitats d'accés: un servei de lloguer o una tarifa plana de 6,95 euros al mes. Compta amb un arxiu de més de mil pel·lícules.

400Films

La plataforma 400Films competeix amb Filmin en el segment de cinema independent i compta amb unes 400 pel·lícules. Disposa dos servei de lloguer: de 72 hores o de 30 dies.