El popular joc Pokémon Go per a telèfons mòbils iOS i Android distribuït per Nintendo i que està causant autèntic furor entre els seus usuaris ja està disponible de forma gratuïta a Espanya.

Després d'arrasar als Estats Units i disparar el valor de Nintendo a la borsa, des d'avui es pot descarregar també a l'estat, a Itàlia i a Portugal. Fins al moment, l'exitós joc només estava disponible als EUA, Nova Zelanda i Austràlia, i en dos països europeus: Alemanya i Regne Unit.

Curiosament, a dia d'avui, ni tan sols al Japó es pot descarregar de forma oficial l'aplicació tot i ser el país d'origen de Nintendo.

El joc permet a l'usuari gaudir de la caça de pokémons arreu del món, per tant, el jugador espanyol que surti a l'estranger amb el seu mòbil podrà seguir gaudint d'aquesta experiència.

Una de les novetats de Pokémon Go és que no es juga al sofà sinó al carrer o en parcs, platges i altres llocs del món real, que apareixen reflectits a la pantalla del jugador i on s'amaguen els personatges ficticis.

A Pokémon Go, els jugadors d'arreu del món tenen l'oportunitat d'explorar els llocs de l'entorn en què es trobin per trobar i atrapar pokémons salvatges amagats entre ells