Els darrers dies, els usuaris de Facebook estan observant com alguns dels seus amics s'estan apuntant a una moda que no sembla tenir explicació. Es tracta de compartir una fotografia en blanc i negre al costat del missatge 'Reto cumplido'. Una cadena que, sense principi, fi, ni causa, està aconseguint continuar circulant gràcies a aquells que la difonen malgrat desconèixer la seva funció real.

El que gran part dels usuaris desconeix és que amb aquest tipus de cadenes no s'aconsegueix res. La facilitat amb la qual s'aconsegueix difondre falses notícies, missatges publicitaris o estafes fa possible aconseguir informació dels usuaris ràpidament.

Segons l'Associació d'Internautes l'objectiu d'aquesta petició de reenviar contingut resideix en captar adreces IP, crear bases de dades, realitzar posteriors campanyes de SPAM o simplement difondre la informació falsa el màxim temps possible.

Per això, i per evitar la divulgació d'aquest tipus de cadenes és important que l'usuari verifiqui la informació, i sigui capaç de diferències una informació d'un missatge de contingut dubtós.