Google recorda en el seu nou doodle a Antonie van Leeuwenhoek, considerat el pare de la microbiologia, pel 384è aniversari del seu naixement. Aquest holandès, que va ser membre de la Royal Society de Londres, va millorar l'observació a través dels microscopis i va ser el precursor de la biologia experimental, la biologia cel·lular i la microbiologia.

Nascut el 1623, Van Leeuwenhoek va pertànyer a una família humil que es dedicava a la comercialització de cistelles. Va treballar com a comerciant de teles i va ser en aquesta època quan va construir, per a l'observació de la qualitat de les teles, unes lupes de millor qualitat de les que s'usaven fins aquell moment.

A partir d'aquí va començar a desenvolupar els seus propis microscopis mitjançant tècniques que sempre va guardar gelosament. A través d'ells va ser el primer en observar bacteris i altres microorganismes.

A més, se'l considera el descobridor dels espermatozoides. En una carta enviada a la Royal Society, va comentar la troballa d'uns ésser molt nombrosos dins l'esperma.