El nou vaixell insígnia de Samsung, el Galaxy S8, és un dels telèfons més esperats del 2017. Tot i que encara no s'ha fet oficial la seva presentació, Internet va un pas més avançat i diversos rumors donen forma al telèfon de la marca, sent l'últim una imatge filtrada que mostra un terminal sense botons físics i amb botons en pantalla.

Segons una imatge filtrada, es pot veure com el telèfon prescindeix de botons físics i amb prou feines compta amb marc, el que fa que la pantalla ocupi pràcticament la totalitat de la part davantera del dispositiu. Els botons passen a ser part de la pantalla, similar al que veiem en mòbils de LG, Sony o HTC, per exemple.

A més, la imatge filtrada mostra, com a exemple, que el botó de retrocés estaria a la part inferior de la pantalla, al costat dret, al contrari que en els dispositius d'altres fabricants. No obstant això, no es descarta que aquests botons en pantalla siguin programables i l'usuari pugui configurar a la seva elecció i com li resulti més senzill d'utilitzar.

S'espera que el Samsung Galaxy S8 s'anunciï el 29 de març, segons recull el medi citat, i que surti a la venda durant el mes d'abril.