Imagineu que un home s'aixeca graciós un matí i que decideix demanar-li a través de Twitter al seu restaurant favorit quants retuits caldria per aconseguir un any de menjar gratis.

Això devia succeir-li a Carter Wilkerson - @ carterjwm- quan sense pensar-s'ho dues vegades li va preguntar a la cadena de restaurants @Wendys quants retuits necessitava per aconseguir un any de nuggets de pollastre gratis. ¿La resposta? 18 milions. "Considereu-ho fet" va respondre Wilkerson ... Qui va dir por?

La veritat és que la xifra semblava impossible. Almenys això havia de semblar el cinc d'abril quan a les 19:32 de la tarda la cadena de restaurants responia amb semblant xifra a la gracieta de Carter Wilkerson. Però la veritat és que ara mateix han d'estar brindant per la xifra, ja que en només un mes, Wilkerson ha aconseguit ni més ni menys quee 3,44 milions de retuits.

El tuit publicat per Wilkerson ha estat ràpidament replicat per persones de tot el món. Marques, influencers, esportistes, actors i famosos de tot tipus estan empenyent perquè Carter Wilkerson aconsegueixi el seu any de nuggets gratuït. Entre ells està Ellen DeGeneres, qui ostentava l'anterior rècord del tuit més retuitejat de la història amb 3.430.686 retuits gràcies a aquell multitudinària selfie pres en plena gala dels Oscar de 2014.

De moment, l'amic Wilkerson ha desbancat la famosa presentadora i actriu nord-americana, i el seu tuit ja ha estat retuitejat 3.441.261 vegades. I pujant.

Malgrat no haver assolit encara la màgica xifra, Carter ha aconseguit el que volia, ja que la cadena de restaurants -que possiblement s'està fregant les mans per la repercussió gratuïta que està obtenint- li ha lliurat el que buscava: les seves aletes de pollastre gratis.

I aprofitant l'enrenou, Carter ha volgut col·laborar amb una causa solidària, ja que també està recaptant diners per a la Fundació Dave Thomas - @ DTFA- que treballa diàriament buscant llars per a nens en acollida. Golafreria solidària, què més es pot demanar?

Bé per Carter i bé per Wendys. Cal veure què són capaços d'embolicar alguns a Twitter per unes aletes de pollastre. I ja van 3.443.300 ...