Google Play i App Store ja inclouen en els seus respectius catàlegs 'Magikarp Jump', el nou joc per a 'smartphones' i tauletes de la franquícia Pokémon, protagonitzat per una de les criatures més carismàtiques de la saga de videojocs.

L'objectiu d'aquest nou joc és criar Magikarp, un Pokémon aquàtic caracteritzat per la seva debilitat. El jugador haurà de capturar i entrenar a aquest peix perquè millori la seva capacitat de salt, pugi de nivell i competeixi contra els Magikarp d'altres usuaris en concursos i lligues de salts.

El nou joc de Pokémon també permetrà personalitzar el color i l'aspecte del peix, així com el viver per on neda. A més, hi haurà versions molt rares de la criatura, es criaran noves generacions de Magikarp, es podran compartir imatges a través de les xarxes socials i s'aprofitaran les interaccions amb altres Pokémon per obtenir menjar extra per a aquesta 'mascota'.

El joc és de descàrrega gratuïta per Android i iOS, però també inclourà característiques especials de pagament, com acceleracions d'entrenament, més quantitats de menjar o aspectes decoratius.

'Magikarp Jump' se suma a una llista de jocs de la franquícia japonesa on sobresurt l'èxit de 'Pokémon GO', desenvolupat per la companyia Niantic, i on també s'inclouen 'Pokémon Duel' i 'Pokémon Shuffle'.