A escassos dies de l'E3 2017, Ghost Games i Electronic Arts han presentat en societat 'Need For Speed ??Payback', el nou títol de la franquícia de conducció que es posarà a la venda a nivell mundial el proper 10 de novembre.

Segons apunten des de la desenvolupadora, el nou lliurament inclourà intenses missions, batalles de velocitat amb arriscades apostes, persecucions policials i moltes opcions de personalització.

El títol estarà localitzat a Fortune Valley, on els jugadors podran prendre el control de tres personatges diferents units per la venjança contra La Casa, un càrtel que governa aquesta ciutat de casinos, criminals i forces policials. Tyler, el Pilot, Mac, el Showman i Jess, la especialista, seran els protagonistes que s'enfrontaran a una gran quantitat de desafiaments per guanyar-se el respecte dels baixos fons. Com és habitual, comptarem amb una àmplia gamma de personalització, per poder tunejar exclusius vehicles o passar hores convertint una ferralla en un supercotxe.

Coincidint amb l'anunci, des de la desenvolupadora han desvetllat els incentius de reserva del joc, que estaran compostos pel 'Need For Speed ??Payback Platinum Car Pack' i l'accés exclusiu a cinc cotxes personalitzats des del llançament, cada un amb el Fum blau de roda Platinum. El pack inclou els següents vehicles: Nissan 350Z 2008, Chevrolet Camaro SS 1967, Dodge Charger R / T 1969, Ford F-150 Raptor 2016 i el Volkswagen Golf GTI Clubsport 2016.

Finalment, s'ha confirmat que els usuaris que comptin amb una subscripció a EA Access i Origin Access tindran accés anticipat al videojoc, podent jugar durant 10 hores a partir del 2 de novembre. 'Need for Speed ??Payback' arribarà per a Xbox One, PlayStation 4 i PC a través d'Origin. Esperem conèixer nous detalls durant l'esdeveniment EA play, que tindrà el lloc el proper 10 de juny a les 21: 00h (hora peninsular).