Electronic ha anunciat que, per primera vegada en la franquícia, 'NBA Live 18' comptarà amb els equips i les jugadores de la WNBA en les seves versions per a Xbox One i PlayStation 4. La WNBA estarà disponible a Juega Ahora WNBA, i tant les característiques de les jugadores com les dels equips s'han adaptat completament al videojoc per reflectir l'estil real de la lliga.

"Estem molt orgullosos d'haver arribat a un acord amb la WNBA i l'Associació Nacional de Jugadores de Bàsquet (WNBPA) per a aquesta gran ocasió", comentava el Productor Executiu Sean O'Brien. "La WNBA és la llar d'algunes de les millors esportistes de tot el món, hem estat treballant molt dur per a integrar-les en el nostre videojoc d'una manera autèntica i significativa. Això és només una petita mostra que podem oferir, esperem treballar amb la lliga en més adaptacions de la franquícia en el futur ".

Per a l'ocasió, estrelles com Maya Moore, Brittney Griner, Diana Taurasi, Tina Charles, Sylvia Fowles, Alisha Gray, Chelsea Gray, Jonquel Jones, Kelsey Plum o Alyssa Thomas entre d'altres, han participat en sessions de captura de moviment.

A més, els desenvolupadors han implementat les valoracions de les jugadores i els seus nivells d'habilitat amb l'objectiu de presentar a la lliga i les seves estrelles de la manera més autèntica possible. Per celebrar l'anunci, des de la desenvolupadora han estrenat un nou tràiler on pots veure a les jugadores en acció.