Regió7 estrena un nou canal de comunicació amb els seus lectors a través del popular servei de missatgeria WhatsApp, mitjançant el qual aquest diari enviarà les notícies locals més importants del dia.

El canal d´alertes arrencarà de forma oficial dijous que ve, 23 de novembre. Els lectors interessats a rebre les novetats informatives al seu telèfon mòbil poden inscriure-s´hi des d´avui mateix de manera completament gratuïta. Amb aquest nou servei volem fer un pas més en la relació amb els nostres lectors, apropant-los l´actualitat de les comarques centrals de forma còmoda i immediata.

Apuntar-s´hi és senzill: cal guardar el número de Regió7 als contactes -679 30 92 89- i enviar-nos un missatge per WhatsApp que inclogui el nom i els cognoms. En un període inferior a 72 hores rebrà un missatge de benvinguda. Li aconsellem que guardi el número associat al nom Regió7 o WhatsApp Regió7. A partir de dijous que ve aquest servei s´engegarà amb l´enviament d´un màxim de dos missatges al dia, tret que l'actualitat demani augmentar aquesta xifra. Inicialment, el servei funcionarà de dilluns a divendres.

Les dades de les persones que s´inscriguin en aquest canal de WhatsApp estaran sempre emparades per la Llei de Protecció de Dades i els usuaris podran donar-se de baixa del servei en qualsevol moment. Amb un simple missatge al número de telèfon 679 30 92 89 i la paraula «BAIXA» es tramitarà la petició i es deixaran de rebre les notificacions.

Servei innovador

Aquest servei de WhatsApp que es presenta avui i que es posarà en funcionament la setmana vinent constitueix, en del sector de la comunicació a l'Estat, una innovadora iniciativa d'Editorial Prensa Ibérica, grup al qual pertany Regió7.

Espanya és l´estat europeu on més s'utilitza WhatsApp. A més, l´ús d´aquest servei de missatgeria per llegir i compartir notícies està creixent entre els usuaris. De fet, només Facebook el supera com a font per accedir a les notícies, segons un estudi realitzat per la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència. El 98% dels usuaris espanyols de telèfons mòbils intel·ligents l´utilitzen com a servei de missatgeria. Al món, només s´utilitza més a Sud-àfrica, Singapur i Hong Kong. De fet, el telèfon mòbil i WhatsApp ja són elements habituals en la nostra vida diària. Amb aquesta iniciativa, el diari Regió7 incorpora a la seva oferta un nou canal d´informació amb l´objectiu d´apropar-se encara més als lectors i de posar-los a l´abast les novetats de l´actualitat diària.

Tres passos per inscriure's al servei

  1. Afegeix el número de telèfon 679 30 92 89 a l´agenda de contactes del seu telèfon mòbil amb el nom que més li agradi (per exemple, Regió7 WhatsApp). Les seves dades sempre estaran emparades per la Llei de Protecció de Dades.
  2. Enviï un missatge per WhatsApp al número ja guardat, i indiqui-hi el seu nom i cognoms. Rebrà en les següents 72 hores un missatge de benvinguda per confirmar que ja ha estat inclòs al servei i que rebrà les notícies.
  3. No saturarem el seu WhatsApp. De dilluns a divendres, rebrà cada dia entre un i dos missatges amb les principals notícies del moment, tret que l´actualitat requereixi augmentar aquesta xifra amb una última hora.