Nintendo segueix ferm en el seu intent de portar alguns dels seus millors jocs al mercat d'equips mòbils. La companyia japonesa ha confirmat que 'Mario Kart' es troba en desenvolupament per a Smartphones i dispositius portàtils.

La notícia ha estat publicada a través de l'informe oficial de l'empresa a Twitter; però d'acord amb les dades oficials confirmades fins ara, l'aplicació es llançarà durant el proper exercici fiscal, període que s'inclourà entre l'1 d'abril de 2018 i el 31 de març de 2019. Si bé no s'han ofert imatges, ni detalls específics sobre el contingut, o preu, s'espera que "Mario Kart Tour" estigui disponible per iOS i Android.

Des del moment de la seva publicació no ha deixat de circular informació sobre la configuració del títol, però el més lògic és que continuï amb la línia marcada amb 'Animal Crossing: Pocket Camp' i 'Super Mario Run', ja que tots dos projectes han aconseguit trobar gran part de l'essència de les franquícies i transferir-les correctament a aquest tipus d'aparells.

De moment Nintendo ens manté a la espera d'un anunci oficial i de les primers dades de l'adaptació.