Bones notícies per als jugadors de «Star Wars: Battlefront II». Electronic Arts ha activat aquest dimecres 18 d'abril una actualització que afegeix al títol un nou mode de joc, «Noche en Edor», que de forma temporal permet combatre a la pell d'un Ewok. A més, a partir d'ara, els usuaris ja poden personalitzar l'aspecte dels seus personatges.

El nou mode de joc, que estarà disponible per temps limitat, ens porta al planeta Endor. Allà, ens posarem a la pell d'un grup de soldats d'assalt de l'Imperi que, de nit, hauran de sobreviure a la persecució d'uns enfadats Ewoks i esperar que una llançadora els rescati. Cada soldat mort reaparex al joc convertit en Ewok i el seu objectiu passa a ser aleshores acabar amb les tropes invasores fins que no en quedi cap,

Tornen els cristalls

Coincidint amb el llançament del nou mode, des de la desenvolupadora han confirmat que l'actualització porta de tornada els Cristalls. Amb ells, es poden desbloquejar nous aspectes per als herois com l'uniforme de Leia i Han a Endor, el vestit del Baró administrador Lando, el vestit de Rey al planeta Ahch-To, la cicatriu de Kylo Ren o Yoda encaputxat, entre altres.

I no només els herois comptaran amb nous aspectes, també hi haurà nous rebels Quarren i Twi'lek i nous soldats Zabrak i Duros de la Resistència. Els Cristalls només podran adquirir-se amb diners reals.

Elsotanoperdido News and Videogames