Uns pares del Regne Unit han decidit ingressar la seva filla de nou anys en un centre de rehabilitació per tractar-li la seva addicció a Fortnite, el videojoc de moda entre els adolescents.

Segons explica el diari britànic Metro, Carol, la mare de la petita, i el seu marit Richard van regalar el gener passat una Xbox a la nena Poc es pensaven un dels jocs que s'havia descarregat, Fortnite, l'atraparia fins al punt d'orinar-se a sobre per no haver de parar de jugar.

L'alerta la va donar el professorat de l'escola, que va alertar al matrimoni que la seva filla es quedava adormida a classe. La mare, a més, va topar-se amb pagaments regulars a Microsoft fets amb la seva targeta de crèdit. I el pare, en voler-li confiscar la consola, va rebre un cop a la cara per part de la menor.

Una nit, Richard va veure llum a l'habitació i va trobar la nena en un bassal d'orina. "Estava tan enganxada al joc que ni tan sols anava al bany", revela la mare. Ambdós van parlar amb la filla, que els va reconèixer que habitualment es passava fins a deu hores jugant, a vegades fins les 5 de la matinada.

En l'actualitat, més de 40 milions de persones ja s'han descarregat Fortnite a la seva videoconsola.