Regió7 amplia la seva oferta informativa amb el nou servei de newsletter, amb el qual els lectors poden rebre, si així ho desitgen, les notícies més rellevants i exclusives de l´actualitat directament al seu correu electrònic.

L´accés a aquest servei és gratuït i tan sols requereix ser un usuari registrant de www.regió7.cat i activar l´opció de rebre newsletters. D´aquesta manera, li enviarem cada dia al seu correu electrònic les notícies més destacades de l´actualitat i s´assabentarà abans que ningú de les alertes informatives d´última hora.

Si encara no és usuari registrat de Regió7, apuntar-se és molt senzill. Només ha de triar les newsletter que vol rebre i donar-se d´alta amb el seu correu electrònic. D´aquesta manera, començarà a rebre diàriament el nostre butlletí informatiu i/o aquelles newsletter que decideixi.

Si ja està registrat al nostre diari, només haurà d´iniciar sessió i apuntar-se al butlletí que desitgi. Pot veure la nostra oferta de newsletter accedint a https://www.regio7.cat/newsletters/.

Un cop completat el registre haurà de revisar la bústia d´entrada del seu correu electrònic per validar el missatge que li haurem enviat i començar a gaudir del servei.

Les notícies, també al WhatsApp

Paral·leament, Regió7 continua oferint el servei de notícies a través de WhatsApp. Amb aquest servei gratuït els lectors poden rebre al telèfon mòbil les notícies més destacades del dia. Per gaudir-ne cal guardar el nostre número als seus contactes -679 30 92 89- i enviar un missatge per WhatsApp que inclogui el seu nom i cognoms.