Créixer, evolucionar i millorar. Aquests principis són els que moltes persones segueixen en la seva vida personal i professional. Qui vol quedar-se estancat i no prosperar? Cada vegada que fem servir un producte volem que sigui millor i que augmenti els resultats de l'anterior, que ens ajudi en el nostre dia a dia i ens produeixi un grau de satisfacció allunyat de la frustració que de vegades ens fan sentir l'ús d'alguns aparells. I què fem servir dia a dia en la nostra vida personal i molts en la professional? El mòbil, l'smartphone o telèfon intel·ligent que ha deixat de ser un complement tecnològic per esdevenir un element indispensable tant en sortir de casa com en tornar a aquesta.

I no només per fer servir les xarxes socials, enviar missatges i rebre trucades, s'ha convertit en una eina més que ens ajuda a realitzar les nostres tasques diàries fent càlculs, indicant el camí al nostre destí, buscant informació de qualsevol producte o servei i administrant el dispositiu com si fos el nostre ordinador. I volem que funcioni. I que sigui ràpid, fluid i que la seva bateria aguanti tot el dia i no ens deixi tirats en el moment més important.

La veritable experiència en l'ús del mòbil

No és una dependència, és una necessitat que facilita les nostres tasques diàries i que evoluciona al ritme dels nostres horaris. Però no tots ho aconsegueixen. Comptar amb un telèfon realment intel·ligent que prediu i aprèn com fas servir el dispositiu, tan ràpid com els nostres dits i el nostre cervell, amb un espai pràcticament il·limitat i una resposta instantània no està a l'abast de qualsevol marca.

Actualment, i gràcies a l'avenç en la Intel·ligència Artificial i els seus nous processadors, Huawei ens ofereix una eina que aguantarà el nostre ritme professional i personal durant tot el dia, i fins i tot el següent, sense necessitat de carregar la seva bateria -la qual arriba al 75% en tan sols 30 minuts de càrrega-, respondrà a totes les nostres exigències i sempre donarà solució als nostres problemes amb una fluïdesa i un consum mai vistos fins ara. Aquesta eina és l'Huawei Mate 20 Pro.

Una moderna, ràpida i segura manera de desbloqueig facial 3D, ens permetrà desbloquejar el telèfon ja sigui de nit, a contrallum i fins i tot a les fosques; o bé el seu sensor d'empremtes ultrapreciso integrat a la pantalla -es van acabar les vores i comença el disseny avantguardista simètric de perfil súper prim amb vidre curvat-, els altaveus dual estèreo integrats, la seva resistència a l'aigua i a la pols i fins i tot la possibilitat de compartir la nostra càrrega de bateria amb altres telèfons, fan del model Mate 20 Pro d'Huawei el sistema més avançat de tecnologia mòbil. S'ha convertit en una potent eina de treball que, amb l'ajuda del seu nou processador Kirin 980, la seva arquitectura i l'últim motor gràfic, ofereixen un rendiment incomparable de processament de xarxa neuronal, que, entre altres coses, tradueix textos en temps real i optimitza el consum de recursos del terminal aprenent de l'usuari automàticament. S'ha acabat la frustració en l'ús d'un mòbil.

La Intel·ligència Artificial segueix evolucionant i millora la nostra vida diària

La Intel·ligència Artificial porta un temps al nostre voltant però no som capaços d'identificar-la o descobrir en què ens ajuda. Huawei Mate 20 Pro ens ajuda a descobrir l'experiència d'ús de la IA en accions tan normals i d'ús diari com ajustar l'ús d'energia segons la teva ús, reconèixer els teus gestos facials, obtenir i donar-te tota la informació sobre qualsevol cosa que hagi davant de la càmera ja sigui un edifici, un monument o un objecte, monitoritzar la teva salut ajudant-te a viure una vida més sana, en definitiva, tenir resposta a qualsevol consulta al palmell de la mà.

Simplement activa la càmera i descobreix un nou món de possibilitats, esbrina on i per quant venen aquest abric que porta posat la persona que està davant teu, tradueix en temps real el text del menú del restaurant exòtic en què estàs, descobreix si el plat que estàs a punt de menjar és saludable o contacta amb aquesta persona que parla un idioma totalment desconegut per a tu. La IA del Huawei Mate 20 PRO li permet analitzar, reconèixer i conèixer el teu món i a tu també.

La càmera més avançada del mercat

Amb Mate 20 Pro tindràs accés a la càmera més versàtil del món gràcies a la seva Intel·ligència Artificial, triple càmera Leica, enfocament predictiu 4D que t'ofereix una nitidesa i enfocament perfectes gràcies al reconeixement d'objectes i seguiment en temps real, manera cinematogràfic, mode nocturn estabilitzat que et permetran treure excel·lents fotos nocturnes sense necessitat d'usar un trípode, manera cinematogràfic, un súper zoom, una nova manera macro que et dóna la possibilitat d'enfocar objectes a només 2,5 centímetres de distància, el professional desenfocament que ens dóna la seva manera retrat i la lent triple angular amb la qual podrem fer fotos panoràmiques sense necessitat de moure'ns.

Tres lents de reconegut prestigi que convertiran les teves fotos i selfies en les de major qualitat entre els teus amics i companys i que amb l'ajuda de la Intel·ligència Artificial i un emmagatzematge gairebé il·limitat, et faran viure una experiència sense precedents en l'ús d'un smartphone. Huawei Mate 20 Pro és el que tu vols ser, més intel·ligent, més ràpid i sempre dues passes per davant.