La xarxa social Instagram ha introduït per primera vegada en la seva aplicació una funció que permet als seus usuaris intercanviar notes de veu amb altres persones, cosa que és possible fer a través de la secció d'Instagram Direct.

La funció de missatges de veu ja es troba disponible en l'última versió estable d'Instagram, tant en dispositius iOS com en Android, i va ser anunciada aquest dilluns a la companyia a través del seu compte oficial de Twitter.

La nova característica es troba present a la secció de missatges directes d'Instagram. Funciona a través d'un nou botó amb la icona d'un micròfon a la barra inferior de les converses.

El seu funcionament és similar al d'aplicacions com WhatsApp i Facebook Messenger, i els missatges es graven en prémer el botó d'àudio i s'envien a la conversa al deixar-lo anar.

Els missatges d'àudio d'Instagram es mantenen al xat un cop escoltats, i es mostren juntament amb una línia de temps i un botó de reproducció que permet tornar a escoltar-los. Igual que la resta de missatges directes, és possible eliminar-los després d'enviats o reportar els rebuts.