El videojoc 'A Tale of Paper' de l'estudi barceloní Open House Games va rebre el guardó al Millor joc 2018 a la gala de la 5a edició dels Premis PlayStation celebrada per Sony Interactive Entertainment Espanya (SIE Espanya). 'A Tale of Paper' és una emotiva aventura en la qual el jugador controlarà a 'Paperboy', un petit ninot d'origami que ha pres vida i que té com a missió complir el somni del seu creador, que l'usuari anirà descobrint a mesura que avanci en una història plena de desafiaments, trencaclosques i perills. El videojoc es publicarà per SIE Espanya l'any 2019 per PlayStation 4. En total, es van atorgar set guardons a estudis independents espanyols, incloent el premi al millor joc 2018.

El jurat ha valorat del videojoc 'A Tale of Paper', segons Liliana Laporte, "la seva innovació, creativitat, talent i una historia precisa, que conforma un videojoc diferent i molt commovedor".

L'equip que hi ha darrere del joc, amb seu a Barcelona, està format per Pau Tarés (programador i game designer), Sergi Martínez (artista 2D/3D) i Raúl Roldán (animador 3D). Els guanyadors disposaran d'un espai físic propi per a desenvolupar el projecte durant 10 mesos en una de les seus que PlayStation Talents Games Camp té a Espanya, a més de rebre 10.000 euros en metàl·lic per finançar el projecte, kits de desenvolupament de PS4, assessorament per part del personal de PlayStation Espanya i una campanya de promoció i màrqueting en mitjans propis valorada en 200.000 euros.