El paquet Office 365 de Microsoft s'ha estrenat a la botiga d'aplicacions App Store per a dispositius de sobretaula amb sistema macOS, incloent software com Word, Outlook, Excel, PowerPoint i OneNote.

Les aplicacions del paquet d'ofimàtica de Microsoft es troben disponibles per primera vegada a la botiga oficial d'Apple, incorporant un disseny especial adaptat a les característiques de l'entorn dels dispositius de sobretaula d'Apple, segons ha informat la companyia en un comunicat.

Entre les particularitats d'Office 365 per Mac destaquen el mode fosc i el mode 'Continuïtat en Càmera' de macOS, a més de funcions adaptades per la 'touch bar' del portàtil MacBook Pro i el 'trackpad' dels ordinadors Mac.

Les aplicacions d'Office 365 ja poden descarregar-se des de dispositius amb el sistema macOS en la seva versió Mojave, a través de les subscripcions del servei, així com el panell central Apple Business Manager per a empreses.

Des d'Apple han assegurat que als seus usuaris "els resultarà encara més fàcil descarregar" les aplicacions d'Office 365, un paquet que han definit com "l'última i la millor versió per a Mac, iPad i iPhone", segons el vicepresident sènior de màrqueting mundial d'Apple, Phil Schiller.