En l'actualitat, qualsevol dubte que tenim el resolem en qüestió de segons gràcies a Google; des del nom del director d'aquesta pel·lícula que ens agrada tant, a receptes baixes en calories o idees per a decorar la casa.

També l'utilitzem per saber més sobre algú (el seu currículum, les seves xarxes socials...) o fins i tot, per descobrir què és el que la xarxa ofereix sobre el nostre perfil, de nosaltres mateixos.

I, a qui no li pica la curiositat per saber qui està interessat en la nostra vida? Ara, gràcies a Google, podrem conèixer a l'instant si algú ha teclejat el nostre nom a Internet.Passos a seguir

El primer que hem de fer per programar les alertes és disposar d'un compte propi de Google. A continuació, haurem d'anar al web d''Alertes' on configurarem els paràmetres que desitgem.

Hem d'introduir el nostre nom i cognoms en el cercador (a l'estar logats en el nostre compte, Google completarà el nostre nom i també mostrarà el nostre mail).

Després només caldrà ajustar les opcions de configuració de les alertes. Entre les variables a canviar es troben: la freqüència dels avisos (cada vegada que es produeixi, màxim un cop al dia ...), les fonts (blogs, notícies, fòrums, vídeos, llibres...), l'idioma, la regió o la quantitat.

Per finalitzar, haurem d'introduir la nostra adreça de correu electrònic on s'enviaran tots els avisos cada vegada que algú teclegi el nostre nom a Internet. Aquest servei d'alertes també és molt útil per controlar el que es diu de la nostra empresa, marca, comerç... seguint els mateixos passos.