L'estudi de videojocs EA Sports ha decidit retirar del seu títol FIFA 19 el futbolista argentí Emiliano Sala, mort recentment en un accident d'avió al Canal de la Mànega i que ha deixat de figurar així del mode en línia de competició i cartes FIFA Ultimate Team (FUT).

Electronic Arts, des de la seva divisió EA Sports, ha fet aquest canvi en la versió de FIFA de 2019 arran del comportament d'alguns usuaris, que havien aprofitat la mort del jugador per elevar-ne el seu preu dins del joc. La decisió s'ha traslladat als usuaris a través d'un comunicat oficial dins del mateix joc en el qual la companyia explica que "per assegurar-nos que honorem el seu llegat de la millor manera possible, prendrem les següents accions: Emiliano Sala serà retirat del FC Nantes al FIFA, els articles FUT d'Emiliano Sala ja no estaran disponibles en paquets i la franja de preu dels articles de FUT d'Emiliano serà permanentment fixada en el seu valor actual ".

El cos del jugador argentí va ser trobat la setmana passada després que l'avió en que viatjava s'estavellés al Canal de la Mànega. EA Sports ha traslladat el seu condol a la seva família, així com als aficionats tant del Cardiff City com del FC Nantes.