Falta molt poc perquè Clash Royale rebi una nova carta èpica. Tot i que l'arribada d'aquesta nova tropa no és una novetat, ja que Supercell va anunciar fa força temps la seva inclusió, hem hagut d'esperar bastant fins que ha aparegut en el joc.

Tot apunta que avui estarà disponible un nou esdeveniment a Clash Royale en el qual podrem intentar aconseguir la nova carta. El llançament de la "rompemuros" és l'esdeveniment que introduirà aquesta nova tropa.

Es tracta d'un esdeveniment d'elecció en el que amb vuit victòries haurem desbloquejat la carta "rompemuros", la novetat de Clash Royale, i amb 15 aconseguirem 20 cartes més. Com és habitual en aquests esdeveniments especials, si caiem derrotats tres vegades acabarà el desafiament, però es podrà continuar si invertim gemmes en ell.

La tropa, que tindrà una qualitat èpica, costarà tres unitats d'elixir. Està formada per dos esquelets que portaran un barril de pólvora i que només atacaran estructures. Cada esquelet tindrà un dany en àrea de 400 punts i una vida de 275.

Encara no es coneix quan estarà disponible en cofres, però el més lògic és que en una o dues setmanes ja la puguem desbloquejar. Cal tenir en compte que, de moment, l'esdeveniment especial serà l'única manera d'aconseguir la nova carta.

És molt important encertar en la fase d'elecció del desafiament, ja que les cartes que nosaltres triem seran una condició de victòria vital en les partides.