19 de febrer de 2019
19.02.2019
Regió7

Twitter estudia com fer que els usuaris puguin matisar tuits antics

La idea de la companyia és que tothom pugui «clarificar» idees i opinions publicades anys enrere

19.02.2019 | 13:00
L'ocellet blau de Twitter.

Twitter estudia introduir a la seva plataforma una nova característica que permeti als usuaris dur a terme una "clarificació" dels tuits antics amb l'objectiu d'afegir un context a la publicació, com ha assegurat el CEO de Twitter, Jack Dorsey.

En un esdeveniment celebrat aquest dijous a San Francisco (Estats Units), el CEO de la companyia ha afirmat que des de Twitter s'està analitzant el fenomen de personalitats afectades o "anul·lades per coses que han dit a Twitter o en altres xarxes socials en el passat", com ha recollit Recode.

Segons Dorsey, "no hi ha cap manera creïble per tornar enrere i aclarir o fins i tot tenir una conversa per mostrar l'aprenentatge i la transició des d'aleshores".

Com a mesura alternativa, Dorsey assegura que des de Twitter estudien maneres per permetre als usuaris afegir una "clarificació" als tuits antics o recents, la qual cosa ha expressat en forma de "mostrar el tuit original --com una cita de retuit o un comentari amb retuit".

Dorsey ha plantejat una manera perquè la clarificació estigui més relacionada amb la publicació, i que no pugui retuitejar-se la publicació original sinó només la clarificació, "de manera que sempre estigui acompanyada d'aquest context".

El CEO de Twitter ha assegurat que amb aquesta funció es vol "afegir una mica de context i de color al que els usuaris han tuitejat o el que volien dir", encara que de moment és una funció que només s'està estudiant.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook