01 de març de 2019
01.03.2019
Regió7

«Pokémon Espada» i «Pokémon Escudo» arribaran aquest any a Nintendo Switch

Nintendo ha anunciat el desenvolupament de les últimes entregues de la sèrie, que arribaran en exclusiva per a aquesta consola

01.03.2019 | 18:40

El nou Nintendo Direct ha portat novetats pels amants de la sèrie Pokémon. De la mà de Tsunekazu Ishihara, president de "The Pokémon Company", hem conegut el desenvolupament de "Pokémon Espada" i "Pokémon Escudo", els últims lliuraments de la sèrie que veuran la llum a finals de 2019 en exclusiva per a Nintendo Switch.

A "Pokémon Espada" i "Pokémon Escudo" els jugadors exploraran Galar, una immensa regió amb entorns d'allò més variats: idíl·liques zones rurals, modernes ciutats, vastes planades i escarpades muntanyes cobertes de neu. La gent i els Pokémon que viuen aquí treballen colze a colze per impulsar la indústria, com comprovaran els qui, en el seu afany per convertir-se en campions Pokémon, recorrin Galar i els diferents gimnasos repartits per tota la regió. A més, no hauran de fer-ho sols, ja que podran triar entre tres Pokémon recentment descoberts perquè els acompanyin al llarg del camí.

Grookey, Scorbunny o Sobble seran els nostres companys d'aventura. Grookey és un entremaliat Pokémon Ximpanzé de tipus Planta amb una curiositat infinita; Scorbunny, un Pokémon Conill de tipus Foc ple d'energia que corre sense parar, i Sobble, un sigilós Pokémon de tipus Aigua que ataca a distància amagat sota l'aigua.

"Pokémon Espada i Pokémon Escudo obren un nou i emocionant capítol en la gran aventura de Pokémon que va començar aquest mateix dia fa 23 anys", comentava Ishihara. "Des de llavors, entrenadors de tots els racons del món han tingut l'oportunitat de descobrir nous Pokémon, enfrontar-se en combats de proporcions èpiques i crear una infinitat de records. El viatge per l'univers Pokémon continuarà en aquesta nova i fascinant regió quan els jocs surtin a la venda a finals d'aquest any per a Nintendo Switch".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook