Xiaomi ha presentat aquest dimecres en un esdeveniment a Madrid el seu smartphone Redmi Note 7, el seu terminal de gamma mitjana en què ha incorporat una càmera principal de 48MP. A més, la companyia ha deixat per sota la barrera dels 200 euros totes les versions disponibles del nou model: 3+32GB (179 euros) i 4+64GB (199 euros).

La companyia xinesa, des de la seva arribada a Espanya el novembre del 2017, s'ha convertit en la número 1 en ventes de telèfons mòbils al país, amb una comunitat de més de 110.000 seguidors a "Mi España", segons ha destacat Johnny Zhang, Country Manager de Xiaomi a Espanya i Portugal.

El nou Redmi Note 7 incorpora una "experiència de gran nivell" en la gamma mitjana Redmi Note, segons Zhang, qui n'ha destacat l'ús d'una càmera posterior de doble sensor (48+5MP) que inclou una càmera Pro amb imatges de 48MP, que permeten ampliar els petits detalls amb menor pèrdua de resolució.

La càmera posterior del terminal, amb una distància focal de f/1.8, s'adapta també a objectes molt propers, i utilitza la tecnologia Super Píxel, amb píxels d'1,6 micres que combinen quatre en un mateix, fet que afavoreix que s'adapti a situacions de baixa il·luminació.

Pel que fa a les condicions de poca llum, Redmi Notie7 compta amb un mode nocturn que manté un "control de color precís", segons Zhang. A més, l'ús de sistemes d'alt rang dinàmic (HDR) d'exposició múltiple que redueix el soroll i una Intel·ligència Artificial amb calibratge automàtic.

La pantalla

El nou terminal de Xiaomi té una pantalla de 6,3 polzades amb resolució FHD+ i aspecte de 19,5:9, que manté només la barbeta inferior i que emplaça la seva càmera frontal de 13MP en un 'notch' en forma de gota, la qual cosa potencia el seu caràcter immersiu, segons la marca.

Quant al seu disseny, està disponible en tres colors, amb noms triats pels seguidors de la marca: blau 'Neptune Blue', negre 'Space Black' i vermell 'Nebula Xarxa', tots ells amb reflexos.

Xiaomi ha destacat la durabilitat del telèfon gràcies a l'ús del cristall 'Gorilla Glass 5', que el fa fins a quatre vegades més resistent que els de la competència.

Redmi Note 7 estarà a la venda a Espanya el proper 31 de març per un preu de 179 euros per a la versió de 3+32GB i de 199 euros per la més 'premium', de 4+64GB.

Abans d'això, la marca xinesa permetrà reservar-lo a partir del 14 de març i fins el 31 d'aquest mes, amb 5.000 unitats a Aliexpress a un preu especial de 149 euros en la versió de 3+32GB.