Samsung ha presentat aquest dilluns a Espanya el seu nou smartphone de gamma mitjana Galaxy M20, orientat a usuaris joves, i que destaca especialment per l'ús d'una bateria amb 5.000 mAh de capacitat i càrrega ràpida amb el triple de velocitat que la càrrega normal.

El nou Galaxy M20 es troba disponible des d'aquest mateix dilluns a Amazon per un preu de 229 euros per a la seva única configuració disponible, amb 4GB de memòria RAM i 64GB d'emmagatzematge intern, en dos colors: blau i negre.

Samsung Galaxy M20 es dirigeix especialment la franja d'usuaris joves, que "cerquen un smartphone que sigui ràpid i que inclogui les últimes novetats", ha explicat el vicepresident de Samsung Espanya, Celestino García, en un comunicat.

Entre les especificacions del nou producte de Samsung, la companyia ha destacat la seva autonomia a través de l'ús d'una bateria de 5.000 mAh, que ve acompanyada per una funció d'administració d'energia mitjançant un sistema de múltiples capes que assegura un baix consum.

A més, la bateria del Galaxy M20 compta amb càrrega ràpida a través del port USB tipus C, que segons la companyia garanteix una velocitat multiplicada per tres en comparació de la càrrega normal, gràcies un carregador de 15W.

A nivell intern, el terminal compta amb el processador de vuit nuclis Exynos 7904 de Samsung, amb dos nuclis d'1,8 GHz i sis d'1,6 GHz, així com amb la interfície Samsung UX 9.5 per una experiència d'usuari més ràpida, segons Samsung, més ranura d'emmagatzematge expandible a 512 GB i suport dual VoLTE de SIM.

Galaxy M20 també compta amb un lector d'empremtes dactilars situat a la part posterior i funció de desbloqueig facial des de la seva càmera frontal.