Ja fa un temps que Whatsapp va incorporar la possibilitat d'eliminar els missatges que ja havies enviat i que no volies que el receptor llegís ja sigui per penediment o per equivocació. És impossible no sentir curiositat pel que deia el missatge quan apareix la frase: "aquest missatge ha estat eliminat". Però els més curiosos o xafarders tenen una solució per veure aquests missatges, sempre que utilitzin el sistema Android.

Per fer-ho, necessitaran l'aplicació 'Notification History' que guarda les notificacions que han arribat al teu dispositiu mòbil. La clau és que tot i que el missatge s'elimini, el mòbil encara guarda la notificació que t'ha enviat Whatsapp amb el text original. El que has de fer amb l'aplicació és permetre-li l'entrada a Whatsapp i buscar la notificació del missatge en qüestió. Quan et surtin els detalls de la notificació, el text original del missatge apareixerà a la línia on diu "android.text".

Però aquesta opció té algunes limitacions. La primera és que l'aplicació només té utilitat amb models Android 6 o 7. Una altra limitació molt important és el fet que t'arribi la notificació, i és que si el missatge t'arriba amb el Whatsapp obert i s'elimina el missatge abans que el llegeixis, mai el podràs recuperar ja que no t'haurà arribat la notificació. També cal dir que només es podrà recuperar un màxim de 100 caràcters del missatge i que només serveix per text, no serveix per imatges ni GIFs.