Fortnite continua renovant-se i aquest dijous donarà inici a la seva novena temporada acompanyada d'un nou 'pase de batalla' que els jugadors podran aconseguir per 950 'pavos', la moneda virtual de joc. La nova temporada presenta importants novetats pel que fa a les ubicacions a les armes, als personatges i el transport, tot basat en una marcada estètica futurista. Si ets un amant del joc insígnia d'Epic Games, aquí t'expliquem les novetats de la nova temporada de Fortnite.

'Pase de batalla'

Aquesta temporada, el 'Pase de batalla' continua costant 950 'pavos' i seguirà constant de 100 nivells en els que podràs obtenir diferents recompenses. Al principi t'oferirà dues noves 'skins' d'estètica futurista, i a mesura que pugeu de nivell podreu aconseguir pics duals, discs voladors, un robogatet i. al nivell 100, el vestit 'Vendetta'.

Transport

Fortnite ofereix un nou mitjà de transport fidel a l'estètica futurista de la nova temporada, els rebufs. Es tracta d'uns túnels de vent que permetran al jugador moure's d'un lloc a un altre passivament, fins i tot amb vehicles. També apareixen els respiradors aeris que permeten fer salts a curta distància sense dany de caiguda.

Noves ubicacions

Després que el volcà de la passada temporada acabés amb molts dels llocs emblemàtics del mapa de Fortnite, noves ubicacions prenen el relleu. 'Pisos picados' es converteix en 'Neopicados', una gran ciutat d'estètica futurista que de ben segur serà una de les zones on més activitat hi haurà. Per l'altra banda, apareixerà una nova ubicació, el 'Centro Comercial Colosal'.

Fortbytes

Els Fortbytes són una sèrie de 100 xips col·leccionables que els jugadors hauran de reunir per desxifrar una imatge misteriosa. D'aquesta manera podran conèixer alguns dels secrets de la novena temporada de Fortnite.

Armes i objectes

Una nova arma, l'escopeta de combat, entra en joc. Per altra banda, les granades de mà substitueixen a les granades adhesives. Armes i objectes que de moment no es veuran en la nova temporada són el tresor enterrat, l'escopeta de corredora, la trampa de dards verinosos, el revolver amb mira, el fusell d'assalt amb silenciador, el fussell d'assalt tèrmic i els globus.

Rotació dels modes de temps limitat

Els modes que formaran part d'aquesta temporada són 'Tríos', 'Oro macizo' i 'Monodisparo'. El primer consisteix en que els equips estaran formats per tres persones, 'Oro Macizo' només té disponible armes llegendàries i 'Monodisparo' baixa la gravetat i la barra de salut dels jugadors i només posa a la seva disposició armes de llarga distància.