Regió7 és el mitjà de comunicació de la Catalunya Central que més contingut difon a través de les xarxes socials. Tenim oberts perfils a Facebook, Twitter, Instagram, Telegram... Comprova que ens segueixes a tots aquests llocs per estar informat al moment d'allò que passa a prop de casa teva i al món.

Facebook de Regió7

Entra a la nostra pàgina i llegeix, comenta i comparteix les notícies del dia. A més, si tens l'app al mòbil i ens segueixes, rebràs una alerta quan fem una emissió en vídeo en directe. Retransmetem festes, manifestacions, entrevistes... Segueix Regió7 a Facebook. 26.000 persones ja ho fan.

Twitter de Regió7

Assabenta't de les notícies ràpidament amb el nostre perfil de Twitter. Tot allò que passa a les nostres comarques ho piulem a la plataforma del pollet blau, on tenim 19.800 seguidors. Ja sumem més de 87.000 post publicats. Segueix @diariregio7.

Twitter d'Esports

El perfil més nou de Regió7 a les xarxes socials, dedicat exclusivament als esports de la Catalunya Centra.

Facebook del Berguedà

Una altra de les darreres incorporacions, una pàgina de Facebook per informar, comentar i reunir tota la comunitat de lectors de Regió7 del Berguedà. Fes-li una ullada.

Instagram de Regió7

Més de 12.000 persones ja ens segueixen en una de les xarxes socials més joves. T'apropem l'actualitat a través d'imatges i stories. Apunta: @diariregio7.

Facebook de Cultures

Els espectacles, les exposicions, les crítiques de cine... compartim amb tu totes les notícies de temàtica cultural a través d'aquesta pàgina de Facebook. Hi ha subscrites 2.200 persones.

Twitter de l'Anoia

A través de @diaridigualada, informem d'allò que passa a Igualada i comarca. Suma't als 1.100 usuaris d'aquesta xarxa social que ja ens segueixen.

Servei d'alertes a Telegram

Si el què vols és rebre les notícies del moment al mòbil, actualment oferim aquest servei de forma gratuïta a través de l'aplicació Telegram. Si ja la tens instal·lada, fes clic en aquest enllaç per activar les alertes.