04 de octubre de 2019
04.10.2019

Uneix-te al canal de Telegram de Regió7 i assabenta't de tota l'actualitat en tres senzills passos

Descobreix el servei gratuït de notificacions en el qual es difondran les notícies més importants del territori i de tota l'actualitat

04.10.2019 | 19:21
Uneix-te al canal de Telegram de Regió7 i assabenta't de tota l'actualitat en tres senzills passos

Regió7 reforça el seu servei informatiu amb un canal de comunicació amb els seus lectors a través Telegram, una aplicació de missatgeria instantània amb la qual els usuaris rebran abans que ningú les notícies més destacades de l'actualitat.

Els lectors interessats a rebre les novetats informatives en el seu telèfon mòbil poden inscriure's de forma completament gratuïta a través de Telegram clicant aquí.

Amb aquest servei, el diari vol fer un pas més en la relació amb els seus lectors acostant l'actualitat de la Catalunya Central de manera còmoda i immediata.

Com donar-te d'alta a Telegram

1. Descarrega't l'aplicació de Telegram. Ho pots fer des de Google Play si el teu dispositiu és Android o des de l'App Store si tens un iPhone

2. Instal·la l'aplicació en el teu mòbil i una vegada que ho hagis fet clica en aquest enllaç per apuntar-te al nostre canal d'alertes.

3. Després de clicar a l'enllaç t'apareixerà el següent missatge "Què pot fer aquest bot?" Una mica més a baix veuràs que apareix el botó "Iniciar". Clica en aquest botó i ja estaràs al corrent de tot el que passa al territori i la resta del món.

Només el més important

A Regió7 volem que estiguis més i millor informat i per això, només t'enviarem notícies rellevants i d'interès. Tret d'esdeveniments que així ho requereixin, durant el dia rebràs almenys dues alertes concretes perquè estiguis completament informat de tot el que passa a la teva ciutat.

El telèfon mòbil és ja un dels mitjans més usats pels ciutadans per conèixer de manera ràpida el que passa al seu entorn, de manera que amb aquesta iniciativa Regió7 suma un nou canal per comunicar-se amb els seus lectors i apropar-los més, si és possible, la informació més destacada de les nostres comarques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook