Sony ha revelat a Las Vegas, en el marc del CES 2020, el logotip de la seva consola de joc PlayStation, que segueix el disseny de la seva predecessora, una consola que, a més, ha aconseguit unes vendes de 106 milions d'unitats arreu del món.

El president i CEO de Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, ha donat a conèixer el nou logotip de PlayStation 5, que manté un disseny molt semblant al de PlayStation 4: un fons negre, el logotip de PS i el nom de la consola amb la tipografia en blanc, aquesta vegada, amb el número 5.

La companyia té previst que surti a la venda a finals d'aquest 2020 i espera oferir "experiències úniques als jugadors amb una velocitat sense precedents".

Així mateix, Ryan ha informat que PlayStation 4 ha aconseguit una xifra de vendes acumulades de més de 106 milions d'unitats arreu del món, i PlayStation Network ha arribat als 106 milions d'usuaris actius mensuals.

Ryan també ha compartit que s'han venut 1.150 milions de jocs arreu del món, 5 milions de cascos de realitat virtual (Playstation VR) i el servei PS Plus compta amb 38,8 milions de subscriptors.