La companyia Sony ha llançat Reon Pocket, un dispositiu d'aire condicionat portàtil i personal que pot emportar-se a la roba per a ajudar els usuaris a combatre la calor durant l'estiu. Sony Reon Pocket arriba juntament amb una samarreta especial que compta amb una butxaca a la part superior de l'esquena per a col·locar el dispositiu.

Aquest aire condicionat portàtil i personal inclou un petit ventilador que expulsa l'aire calent i l'allunya del cos de l'usuari. No obstant això, Sony Reon Pocket no és útil únicament per als mesos més calorosos de l'any. També es pot utilitzar a l'hivern, ja que també és capaç d'ajudar a elevar la temperatura corporal dels usuaris.

El dispositiu va connectat al 'telèfon intel·ligent' per Bluetooth i gràcies a la seva aplicació, disponible per a telèfons amb sistema operatiu iOS i Android, els usuaris poden ajustar-ho manualment.

Així mateix, Sony Reon Pocket compta amb uns sensors de temperatura i moviment. Gràcies a aquests sensors, els usuaris poden utilitzar la manera automàtica, que ajusta la temperatura a un nivell apropiat, segons l'activitat que estigui duent a terme la persona.

La bateria del dispositiu pot durar entre dues i quatre hores i per aconseguir una càrrega completa els usuaris hauran d'esperar al voltant de dues hores per a tornar a utilitzar-lo.

Sony Reon Pocket està disponible a la botiga 'online' de Sony per un preu de 13.000 iens (al voltant de 107 euros), així com en Amazon el Japó per 19.000 iens (uns 156 euros). Per part seva, la samarreta per a portar el dispositiu costa prop de 18 euros cadascuna.