La companyia japonesa Nintendo ha anunciat aquest dijous que tornarà a treure al mercat títols clàssics amb el personatge popular Mario per un temps limitat a la seva exitosa consola Nintendo Switch per commemorar els 35 anys des del llançament del joc històric ‘Super Mario Bros’.

Per presentar totes les novetats, Nintendo ha publicat un dels seus habituals Nintendo Direct, on s’han detallat tots els jocs i descàrregues relacionats amb el 35è aniversari de ‘Super Mario Bros’.

Tres títols -’Super Mario 64’ de 1996, ‘Super Mario Sunshine’ del 2002 i ‘Super Mario Galaxy’ del 2007- protagonitzats pel lampista bigotut -que en la seva primera aparició, al videojoc ‘Donkey Kong’, es deia Mr. Vídeo- sortiran a la venda a partir del 18 de setembre amb el títol ‘Super Mario 3D All-Stars’.

L’entusiasme pel paquet, que inclou la primera incursió de Mario en els jocs de plataformes 3D, que es va considerar un gran pas endavant per a la indústria de l’entreteniment, es pot veure atenuat per la revelació que només estarà a la venda fins a finals de març.