L'estudi de videojocs polonès CD Projekt RED ha anunciat aquest dimarts que, una vegada més, retardarà el llançament del seu tan esperat joc Cyberpunk 2077, que inicialment havia d'estar disponible el mes d'abril. Malgrat això, després es va fixar el mes de setembre com a nova data de llançament i, posteriorment, el 19 de novembre. Ara s'apunta al 10 de desembre com a nova data.

«Hem decidit retardar 21 dies el llançament de Cyberpunk 2077. La data de llançament actual és el 10 de desembre», han escrit els responsables de CD Projekt Red en un comunicat a Twitter, aquest dimarts a la nit.

CD Projekt Red ha afegit que necessita més temps per «adaptar i provar nou versions diferents», per a diferents tipus de consoles de pròxima generació, i que ho estan fent «teletreballant», segons el comunicat.

El videojoc d'acció o videojoc de rol (RPG, per les seves sigles en anglès) per a un sol jugador Cyberpunk 2077, immers en un món 'punk' distòpic, té el seu origen en el joc de rol de taula Cyberpunk 2020.

Un dels personatges principals de Cyberpunk 2077 tindrà les característiques i la veu de l'actor canadenc Keanu Reeves, conegut pels seus papers a 'Matrix' o 'John Wick'.