La cançó infantil 'Baby shark' i la seva melodia s'ha convertit oficialment en el vídeo més vist a Youtube, amb més de 7.000 milions de visites, amb què supera així la cançó 'Despacito'.

La famosa cançó sobre el petit tauró ha superat el rècord de visualitzacions a Youtube aquest dilluns a les 04 h. Fins al moment, aquest títol pertanyia a la cançó 'Despacito', de Luis Fonsi i Daddy Yankee, que també té més de set mil milions de visites.

'Baby shark' és una cançó que ha fascinat nens i nenes de tot el món amb les seves acolorides imatges i la seva melodia i lletres repetitives. El fenomen 'Baby shark' va passar de ser un simple entreteniment per als més petits a convertir-se en un fenomen viral global que es colava a les ments de tothom.

La cançó es va publicar a Youtube el juny del 2016 i és, bàsicament, una remescla d'una cançó americana de la productora Pinkfong de Seül. Al seu èxit a Youtube i la viralització a les xarxes, li va seguir el triomf a les llistes de música, ja que la cançó va arribar al 32è lloc al Billboard Hot 100 el gener del 2019.

Dues de les últimes quatre cançons amb més nombre de visites a Youtube són sud-coreanes. Abans de 'Baby shark dance', el raper PSY ja va acaparar l'atenció de tot el món amb el seu 'Gangnam style'. que va arribar a mantenir el rècord de visualitzacions durant tres anys abans de ser destronat per 'See you again', de Wiz Khalifa. Les dues cançons van tenir un rècord de visualitzacions molt inferior a les cançons que mantenen l'esmentat rècord actualment.