Jashen és una marca poc coneguda al nostre país però que, com en altres mercats occidentals fora de la Xina, està guanyant presència gràcies a la visibilitat que té en gegants del comerç electrònic com Amazon o AliExpress, on els seus resultats quant a vendes confirmen l’èxit del producte i una demanda creixent dels consumidors.

Dos de les seves novetats destacades són les aspiradores sense cable model S16E i S18X, que es caracteritzen per aportar potència de succió, una autonomia de la bateria augmentada, l’aplicació de sensors per millorar el seu funcionament mitjançant cert grau d’intel·ligència, així com per la seva facilitat d’ús i poc pes.

Desenvolupaments recents

El model més accessible, l’S16E, és de 350 W. Es tracta d’una aspiradora sense fil amb un motor potent sense escombretes, cosa que li proporciona una vida útil més gran. Compta amb una bateria de 2500 mAh, que gestiona una autonomia de fins a 45 minuts, segons mode de funcionament. Integra una pantalla LCD que recorda quan cal canviar els filtres i mostra l’evolució de la reserva d’energia per saber com gestionar el temps de neteja restant.

Cal destacar que compta amb un sistema de filtració capaç de recollir partícules de 0,3 microns, així la desinfecció de la casa és adequada per a aquests temps difícils que estem vivint. Un valor addicional és que té fars led per visualitzar les zones fosques en les quals s’està netejant. És silenciosa, amb soroll per sota de 70 dB.

Per la seva banda, el model S18X afegeix un sistema de filtrat més complet, més capacitat de succió i un mode automàtic basat en un sensor de pols que augmenta l’eficiència de treball.