La segona temporada de 'Fall Guys: Ultimate Knockout' va fer esclatar el caos medieval perquè fiquéssim la pota. Ara, la temporada d'actualització 2.5 compta amb un absurd ventall de variacions, nombroses millores i una ronda a estrenar: Big Fans. La temporada d'actualització ve acompanyada de creacions perquè els jugadors es donin empentes. Inspirada en el caos de See Saw, la ronda Big Fans desafia als participants amb balancejants talls giratoris en un elevadíssim festival acrobàtic de precisió.

La bogeria medieval de la temporada s'ha estès a les rondes clàssiques de 'Fall Guys', i s'hi ha barrejat, perquè s'estrena un ampli rang de remescles de rondes que posaran cap per avall els escenaris. A més de les noves rondes, la temporada 2.5 s'ha reforçat amb una sèrie de noves característiques i millores. Part d'aquest procés continu inclou el llançament del rastrejador públic de problemes Fall Guys Public Issue Tracker, un espai perquè l'equip detecti fallades i busqui solucions.

En relació amb les actualitzacions destinades a millorar, estabilitzar i reparar alguns errors del joc, els seus responsables han reunit solucions urgents i noves funcions per abordar alguns d'aquests elements. Són els següents:

Problemes d'Hex-A-Gone: Se solucionen els casos de jugadors que cauen injustament a través de les fitxes en aquesta ronda final crucial.

Salts de precisió assegurats: es resol un problema amb les entrades de salt que de vegades es mengen, especialment en Jump Showdown.

Seleccionar Regió: els jugadors ara poden seleccionar la Regió del servidor desitjada, juntament amb l'opció de triar el seu idioma en el joc.

Recordar que 'Fall Guys: Ultimate Knockout' està disponible en PlayStation 4 i PC via Steam.