Square Enix i Disney han col·laborat estretament en la producció de 'Kingdom Hearts: Melody of Memory', i bona prova n'és la realització del vídeo que promociona el llançament del joc. El tràiler ens anuncia que ja podem combatre al ritme de les estimades cançons de Yoko Shimomura i dels clàssics de Disney com 'Suéltalo' i 'Bajo el mar' per a Switch, PlayStation 4 i Xbox One. Sense perdre el fil, amb aquesta entrega separada de la sèrie nominal de la franquícia, la marca 'Kingdom Hearts' fa la seva primera aparició en l'híbrida de Nintendo.

'Melody of Memory' ens convida a reviure els moments destacats de la saga en un viatge amb Sora, Donald i Goofy, juntament amb altres personatges coneguts. A mesura que es recorren els mons icònics de Disney, també podrem combinar forces amb altres estimats personatges de Disney per arribar a dominar més de 140 pistes musicals, incloses 'Destiny Islands', 'Hand in hand' i 'Working together', de Yoko Shimomura, així com cançons clàssiques de l'univers cinematogràfic de Disney.

Ja sigui sol o amb amics a través del mode cooperatiu i multijugador 'online', els jugadors hauran de derrotar caps i enemics per arribar a les qualificacions més altes. A través de tres diferents estils de joc, el títol permet triar el nivell de dificultat per disfrutar les cançons i aventures sense controls gaire complicats o posar en pràctica la nostra habilitat realitzant les combinacions més difícils per completar una gran partida.

Els modes competitius de combat en línia barregen encara més els ingredients amb trucs especials per confondre els oponents. A més, en la versió de Nintendo Switch també es podrà participar en un mode Campi qui pugui amb fins a set jugadors més de manera local. 'Kingdom Hearts: Melody of Memory' ja es troba disponible a Switch, PlayStation 4 i Xbox One. Et deixem amb el tràlier musical de llançament.