19 de novembre de 2020
19.11.2020
Regió7

Unboxing PS5: Tots els detalls de la nova consola de Sony

Aquest dijous 19 de novembre ha sortit a la venda a tot Europa la joia de la companyia japonesa

19.11.2020 | 20:07
Unboxing PS5: Tots els detalls de la nova consola de Sony
Unboxing PS5: Tots els detalls de la nova consola de Sony

Cada lustre i mig (més o menys), arriba aquell moment en què tocar escurar-se les butxaques per comprar la nova consola que Sony treu al mercat. En aquesta ocasió no ha sigut diferent i aquest dijous 19 de novembre, després de 7 anys des de l'última PlayStation, Sony ha llançat al mercat europeu i australià la PS5 i ha inaugurat així a casa nostra una nova prometedora generació de consoles.

Playstation 5 ja havia sortit als Estats Units, Amèrica Llatina, i Àsia farà una setmana, només quedava pendent posar a l'abast dels jugadors d'Europa i Austràlia. Sony va prometre una revolució tècnica i immersiva per aquesta nova PS5 i els afortunats que ja la tenen, molt pocs, n'estan reportant bones crítiques. Això sí, el preu de la versió estàndard (amb disquetera) és de 499€, que en la versió digital es redueix fins als 399€. 

Regió7 ha tingut accés a la que ja és la consola de moda i en aquest vídeo et mostrem el contingut sencer que hi ha dins l'embalatge de la Playstation 5 i una ràpida comparativa de grandària amb la seva predecessora.

Ens trobem davant la Playstation més grossa del mercat pel que fa a la mida, la que estèticament innova més (amb aquest blanc que cobreix tota la consola) i probablement la que més ràpid ha esgotat l'estoc d'existències en el seu dia de llançament. Perquè actualment si vols una Playstation 5 a Espanya, t'has d'esperar, com a mínim, fins a mitjan desembre. 

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook