El mòbil moto g9 play de Motorola destaca per ser un dels primers 'smartphones' a incloure la plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 662, un processador que gestiona un bon rendiment i afegeix capacitats d'IA (Intel·ligència Artificial), així com funcionalitats de càmera dinàmica per capturar, connectar i disposar de jocs i vídeos amb gràfics fluids. La raó arrela en la seva alta velocitat, cosa que permet realitzar diferents tasques de manera òptima gràcies també als seus bons 4 GB de memòria.

Sistema de càmeres

El dispositiu integra un sistema de triple càmera que es compon, a més de la càmera principal, d'un sensor de profunditat i una càmera Macro Vision. La lent principal és de 48 MP i ve equipada amb la tecnologia Quad Pixel (4 vegades més sensible a la llum), mode de visió nocturna i una obertura de f / 1.7, de manera que és possible aconseguir fotos correctes fins i tot amb llum deficient. El sensor de profunditat treballa amb la càmera principal per desenfocar el fons automàticament, i millorar els retrats. La càmera Macro Vision acosta quatre vegades més el subjecte que una lent estàndard mentre manté els detalls més petits enfocats.

Una bateria potent

El model integra una bateria de 5000 mAh per a dos dies d'autonomia amb una sola càrrega, fet que fa possible reproduir música durant 83 hores, veure vídeos durant 16 hores o navegar per llocs web durant unes 13 hores. Inclou el sistema TurboPower, que brinda hores d'energia amb uns minuts de càrrega.

Pantalla de 6,5 polzades i altres valors

La pantalla és Max Vision HD+ de 6,5" amb una relació d'aspecte de 20:9. El moto g9 play compta amb 64 GB d'emmagatzemament integrat, i és possible afegir-hi fins a 512 GB amb targetes microSD5.

Inclou un botó dedicat a l'Assistent de Google, ubicat a un costat del dispositiu. Al pressionar aquest botó s'habilita el control per veu per activar determinades funcionalitats sense necessitat d'escriure, tocar o lliscar.

Treballa amb una versió pura del sistema operatiu Android. No hi ha capes de software, ni aplicacions duplicades, només Android 10, cosa que busquen molts usuaris. També ve amb My UX, que inclou les Experiències Moto amb una varietat de funcions personalitzables.

Preu

El moto g9 play està disponible al nostre mercat en blau i verd amb un preu de venda de 199 euros.